Meteovolos

Κάμερες

Οι περισσότερες κάμερες καιρού ανανεώνουν την εικόνα τους κάθε 30 ή 60 δευτερόλεπτα.


Κάμερα Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)

Κοιτάει νότια


Κάμερα Βόλου (Παγασές)

Κοιτάει ανατολικά προς Βόλο και Πήλιο


Κάμερα Ν.Ιωνίας

Κοιτάει ΒΑ προς Πήλιο και Σαρακηνό


Κάμερα Ζαγοράς

Κοιτάει νοτιοανατολικά προς Β. Σποράδες


Κάμερα Πορταριάς Πηλίου

Κοιτάει δυτικά προς Βόλο


Κάμερα Πορταριάς Πηλίου 2

Κοιτάει βόρεια προς Μακρινίτσα


Κάμερα Αγ. Ιωάννη Πηλίου

Κοιτάει ΒΑ προς Χαλκιδική


Κάμερα Χανίων Πηλίου

Κοιτάει ΝA προς Αγριόλευκες


Κάμερα Χανίων Πηλίου 1200μ

Κοιτάει νότια προς Παγασητικό, αριστερά η κορυφή Αγριόλευκες


Κάμερα Σκοπέλου

Κοιτάει ανατολικά προς Αλόννησο


Κωφοί Αλμυρού


Πηγάδι Πτελεού

Κοιτάει νότια


Κάμερα Χορευτού

Κοιτάει νοτιοανατολικά προς Β. Σποράδες – Ξενοδοχείο Flamingo


Κάμερα Τσαγκαράδας

Κοιτάει νοτιοανατολικά προς Β. Σποράδες – Ξενοδοχείο “Αμάλθια” – Mountain Escapes Canyoning


Οι κάμερες που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας τοποθετήθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και η υπ’αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους, ενώ δεν έχουν σκοπό την οποιαδήποτε αναφορά και επεξεργασία σε πρόσωπα, αριθμούς πινακίδων οχημάτων και λοιπά προσωπικά δεδομένα. Οι ιδιοκτήτες-χειριστές των καμερών οφείλουν να συμμορφωθούν με τις κείμενες διατάξεις και τους κανόνες της παρούσας ιστοσελίδας, άλλως φέρουν πλήρως την ευθύνη και τις έννομες συνέπειες. Με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, επιλέγουμε οι κάμερες που μας παρέχονται από το κοινό να είναι αυστηρά καιρικές ή προβολής τοπίων φυσικής ομορφιάς. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί ότι προσβάλλεται η ιδιωτικότητά του μέσα από την παρουσίαση των καμερών παρακαλούμε να μας το επισημάνει και θα προβούμε άμεσα στην αφαίρεση της. Τα δικαιώματα των καμερών ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους.

 

30 thoughts on “Κάμερες

  1. Αναστασία Καλαντζή

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα επαγγελματιών που μας δίνουν την ευκαιρία να βλέπουμε το υπέροχο Πήλιό μας ολοζώντανα κάθε στιγμή της μέρας και σε όλες τις εποχές του, όπως και τον ωραιο Βόλο μας ! Είναι πράγματι μία αξιοζήλευτη δημιουργία που αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης και κίνητρο για ταξίδια σε κάθε εποχή του χρόνου. Καλή χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν όλες οι προσδοκίες και τα όνειρά σας !!!

  2. Ελενη

    Καλή μέρα και καλή χρονιά στην ομάδα που φροντίζει να συντηρούνται οι κάμερες. Είναι πολύ παράξενο και συνάμα όμορφο να βλέπεις την πατρίδα σου ζωντανά από απόσταση! Κοιτάζουμε την πόλη και το βουνό μας κάθε πρωί με τα παιδιά μου…
    Συγχαρητήρια και ευχαριστώ.

    1. Ελένη

      Καλημέρα καί καλά Χριστούγεννα. Νομίζω ότι έφτασε χρονικά ή ώρα ν’ανοίξετε καί τλις υπόλοιπες κάμερες, στη χιονοδρομικό Κέντρο γιά παράδειγμα….. Είναι τόσο όμορφο και μέ χιόνι τό βουνό μας….

      Καλές γιορτές και καλή χρονιά

  3. friedrich schley

    vielen dank fuer diese webseite, jeden tag schaue ich von meinem buero aus wie es in meiner zweiten heimat auf dem pilion aussieht. das ich speichere dann das kamerabild auf meinem computer und verwende es als hintergrundbild.
    so bin ich das ganze jahr mit agios jannis und mouressi verbunden!

    Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την ιστοσελίδα, κάθε μέρα πην κοιτάζω από το γραφείο μου, πως φαίνεται ή δεύτερή πατρηδα μου στο πλοίο. Στη συνέχεια αποθηκευώ την εικόνα της κάμερας στον υπολογιστή μου και την χρησιμοποιώ ως ταπετσαρία στο υπολογιστή μου. έτσι είμαι συνδεδεμένος με τον Άγιο Γιάννη και τη Μουρέση όλο το χρόνο!

    Thanks a lot for this website, every day I’m looking from my office how my second home on the pilion is looking like. I’m then saving the camera image on my computer and usine it as a wallpaper. so I am connected with agios jannis and mouressi all year!

Αφήστε μια απάντηση

error: The content is protected!