Meteovolos

Κάμερες

Οι περισσότερες κάμερες καιρού ανανεώνουν την εικόνα τους κάθε 30 δευτερόλεπτα.


Κάμερα Βόλου (Παγασές)


Κοιτάει ανατολικά προς Βόλο και Πήλιο

 
Κάμερα Σκιάθου

Κοιτάει ανατολικά προς Σκόπελο, δεξιά η Εύβοια


Κάμερα παραλίας Βόλου


Κοιτάει δυτικά προς Μεγάλη Βελανιδιά και Σωρό


Κάμερα Ν.Ιωνίας


Κοιτάει ΒΑ προς Πήλιο και Σαρακηνό


 
Κάμερα Αγ. Ιωάννη Πηλίου

Κοιτάει ΒΑ προς Χαλκιδική


 
Κάμερα Χανίων Πηλίου

Κοιτάει ΝA προς Αγριόλευκες


 
Κάμερα Χανίων Πηλίου 1200μ

Κοιτάει νότια προς Παγασητικό, αριστερά η κορυφή Αγριόλευκες


 
Κάμερα Ζαγοράς


 

 

Κάμερα Σκοπέλου (meteo.gr)

Κοιτάει ανατολικά προς Αλόννησο

 

 
Κάμερα Πορταριάς Πηλίου

Κοιτάει δυτικά προς Βόλο


 
Κάμερα Νέας Αγχιάλου

Κοιτάει νοτιοανατολικά προς Παγασητικό κόλπο (ιδιοκτησία Νίκος Νικολάου)


 
Πηγάδι Πτελεού

Κοιτάει νότια


 

30 thoughts on “Κάμερες

 1. Παναγιώτης

  Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά. Μήπως πρέπει να αντιστρέψετε την εικόνα της κάμερας των Χανίων; δεν μπορώ να βλέπω το Πήλιο ανάποδα. Ευχαριστώ.

 2. Αναστασία Καλαντζή

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα επαγγελματιών που μας δίνουν την ευκαιρία να βλέπουμε το υπέροχο Πήλιό μας ολοζώντανα κάθε στιγμή της μέρας και σε όλες τις εποχές του, όπως και τον ωραιο Βόλο μας ! Είναι πράγματι μία αξιοζήλευτη δημιουργία που αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης και κίνητρο για ταξίδια σε κάθε εποχή του χρόνου. Καλή χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν όλες οι προσδοκίες και τα όνειρά σας !!!

 3. Ελενη

  Καλή μέρα και καλή χρονιά στην ομάδα που φροντίζει να συντηρούνται οι κάμερες. Είναι πολύ παράξενο και συνάμα όμορφο να βλέπεις την πατρίδα σου ζωντανά από απόσταση! Κοιτάζουμε την πόλη και το βουνό μας κάθε πρωί με τα παιδιά μου…
  Συγχαρητήρια και ευχαριστώ.

  1. Ελένη

   Καλημέρα καί καλά Χριστούγεννα. Νομίζω ότι έφτασε χρονικά ή ώρα ν’ανοίξετε καί τλις υπόλοιπες κάμερες, στη χιονοδρομικό Κέντρο γιά παράδειγμα….. Είναι τόσο όμορφο και μέ χιόνι τό βουνό μας….

   Καλές γιορτές και καλή χρονιά

   1. Σταύρος Ντάφης Post author

    Χρόνια πολλά, δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μας πότε θα ανοίξουν οι κάμερες στο χιονοδρομικό κέντρο. Μόλις βάλαμε καινούρια στο λιμάνι του Βόλου όμως!

  1. Σταύρος Ντάφης Post author

   κ. Αλεξανδράκη, δεν έχουμε εισάγει ακόμη την κάμερα στη σελίδα μας, καθώς παρακολουθούμε την λειτουργίας της. Αν συνεχίσει να μεταδίδει το καλοκαίρι θα την εισάγουμε.

 4. Φώτης

  Θα μπορούσατε μια κάμερα και στην Αφυσσο να τοποθετήσετε παρακαλώ. Ευχαριστούμε θερμά.!!

 5. friedrich schley

  vielen dank fuer diese webseite, jeden tag schaue ich von meinem buero aus wie es in meiner zweiten heimat auf dem pilion aussieht. das ich speichere dann das kamerabild auf meinem computer und verwende es als hintergrundbild.
  so bin ich das ganze jahr mit agios jannis und mouressi verbunden!

  Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την ιστοσελίδα, κάθε μέρα πην κοιτάζω από το γραφείο μου, πως φαίνεται ή δεύτερή πατρηδα μου στο πλοίο. Στη συνέχεια αποθηκευώ την εικόνα της κάμερας στον υπολογιστή μου και την χρησιμοποιώ ως ταπετσαρία στο υπολογιστή μου. έτσι είμαι συνδεδεμένος με τον Άγιο Γιάννη και τη Μουρέση όλο το χρόνο!

  Thanks a lot for this website, every day I’m looking from my office how my second home on the pilion is looking like. I’m then saving the camera image on my computer and usine it as a wallpaper. so I am connected with agios jannis and mouressi all year!

  1. Σταύρος Ντάφης Post author

   Το Αν. Πήλιο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω κατολισθήσεων.

  1. Σταύρος Ντάφης Post author

   Χαίρετε! Οι κάμερες στο Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσουν όταν ανοίξει πάλι για χιονοδρομία. Δυστυχώς οι ιδιοκτήτες των καμερών δεν σκοπεύουν να λειτουργούν όλο τον χρόνο τις κάμερες…

 6. Βαγγέλης

  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
  Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε για όλους εμάς,να έχουμε δηλαδή την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τον καιρό του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *